Registracija

Kako biste izvršili uplatu kotizacije i registrovali se za učešće na Konferenciji, molimo Vas da prethodno popunite registracionu formu.
Unete informacije će biti korišćene isključivo za internu potrebu organizacije InterConnect konferencije.

Učesnik 1

Učesnik 2

Učesnik 3

Učesnik 4

Uplata kotizacija se vrši elektronskim putem popunjavanjem online forme na sajtu interconnect.pks.rs

ili ako želite možete da

Uplata kotizacija se vrši elektronskim putem popunjavanjem online forme na sajtu interconnect.pks.rs ili ako želite možete da

Kotizacija za konferenciju

25.000 рсд70.000 рсд

Шифра производа: - Категорија:

Додатне информације

Kotizacija za konferenciju

1 karta (25.000 rsd + PDV), 2 karte (48.000 rsd + PDV), 3 karte (60.000 rsd + PDV), 4 karte (70.000 rsd + PDV)

  • Sva plaćanja se vrše u nacionalnoj valuti Republike Srbije – dinarima (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se devizni kurs (možete navesti, na primer, zvanični srednji kurs Narodne banke Srbije). U trenutku zaduživanja Vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u Vašu lokalnu valutu u skladu sa deviznim kursem asocijacija izdavaoca kreditnih kartica, koji nam nije poznat u trenutku transakcije. Ova konverzija može da dovede do male razlike u odnosu na cenu koja je navedena na našem Sajtu. Hvala na razumevanju.
  • U ime CONVESTENICS-a, mi se obavezujemo da ćemo štititi privatnost svih naših klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o klijentima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i korišćenje usluga u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u svrhu pružanja kvalitetne usluge. Klijentima dajemo mogućnost izbora, uključujući mogućnost da odluče da li žele ili ne da budu uklonjeni sa mejling lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/klijentima su strogo zaštićeni i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposleni u CONVESTENICS -u odgovorni su za poštovanje principa zaštite privatnosti.
  • Povraćaj „U slučaju povraćaja sredstava i povraćaja novca kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog povraćaja, CONVESTENICS je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA-e, EC/MC i Maestro načina plaćanja.”

Kontakt podaci za reklamacije – accounting@convestenics.com.